Hvordan endre betaling hvis deltager endrer påmeldingen sin etter betaling?

1. Refunder innbetalt beløp i Stripe

2. Krediter faktura/kvittering på deltageren

Hvis det er begrenset antall plasser og du vil la deltageren beholde plassen sin:
3. Endre status på deltageren til Reservert
4. Be deltageren betale nytt beløp
    Dvs. send e-post med link til deltagervisningen.
I dette tilfellet vil ikke deltageren få status Utgått etter 15 minutter så du må endre status manuelt hvis deltageren ikke betaler på nytt.

Hvis det er fritt antall plasser eller du ikke ønsker at deltageren skal ta opp plass før han har betalt rett beløp:
3. Endre status på deltageren til Avmeldt
4. Be deltageren melde seg på og betale på nytt
    Dvs. send epost med link til deltagervisningen.

I begge tilfeller vil det henge igjen en linje i betalingsrapporten som inneholder det første beløpet som ble betalt. Dette gjelder også på deltagerens økonomi-oversikt.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss