Versjon 2.2

Nye funksjoner:

• Mulighet til å sende invitasjoner på sms.
  • Ved kopier aktivitet kan man nå velge å kopiere deltagerne også (ikke Basic).
  • Kan velge å sende med link til aktivitet også på sms.

Endringer:

• "Meld på flere"-knappen følger ikke lenger "Meld på"-knappen, er nå alltid "Legg til flere".
  • Linker i epostlogg åpnes nå i egen fane, ikke inne i epostloggen.
  • Sted legges nå i Location-feltet i kalendervedlegg.
  • Endret tekst i Kalender-knappen i kalenderbildet til "I dag".
  • Link til skjema er nå skrudd på som standard ved utsendelser på epost og sms.
  • Fjernet deltagerfelt i eksport av spørreundersøkelse (Møtt opp, Betalt osv.).
  • Viser nå bare egne og aktive arrangement i aktivitetslista som standard, kan velge å se alle.
  • Lagt inn startdato som standard på deltager- og betalingsrapport.
  • Basic-, Pro- og Premium-brukere får nå bare se aktiviteter, produkter, brukere osv. som hører til eget firma.
  • Diverse bugfiks