Versjon 3.1

Lansert mars 2016.

Nye funksjoner:

• Kan melde på ekstradeltager i backend.
  • Kan definere felt som ikke er redigerbare i påmeldingsskjema.
  • Nytt API for synkronisering av brukere, f.eks. fra FIM/AD.

Endringer:

• Justert tekster på "Møtt opp"-knapp for å gjøre det lettere å forstå hva du skal gjøre.
  • Endret feilmelding på Akismet spamsjekk (kontakt arrangør).

Bugfiks:

• Fikset feil som gjorde at alle mottagere fikk alle SMS ved invitasjon på SMS.
  • Fikset feil med at systemet brukte alt tilgjengelig minne når vi eksporterte mer enn 500 deltagere.
  • Fikset server-feil ved visning av skjema når du har valgt produktfelt uten produkter.
  • Fikset javascript som teller opp antall mottagere av SMS før du sender.
  • Teller antall ledige plasser riktig også når du har slettet alle deltagere.
  • Fikset engelske språkstrenger på innsjekkingsside.
  • Fjernet feilmelding når alt går bra ved "Endre passord".
  • Akismet spamsjekk er ikke lenger aktiv i backend.