Versjon 3.2

Lansert april 2016

Nye funksjoner:

• Mulighet for å velge språk når du oppretter ny aktivitet.
  • Sender epost til nye bruker ved synkronisering av brukere fra ekstern brukerdatabase.
  • Ny modus for synkroniserte brukere så de ikke kan endres i backend.
  • Oppretter avdelinger som ikke finnes ved brukersynkronisering.

Endringer:

• Tatt bort epostadresse fra mottagernavn i faktura.

Bugfiks:

• Fikset liste over tilgjengelige språk på alle språk.
  • Bytter ikke lenger språk i backend når du ser på en aktivitet med et annet språk.
  • Fikset feil som gjorde at ekstradeltager kunne overta plassen til hoveddeltager.
  • Fikset feil som gjorde at det ikke var mulig å endre påmelding ved gjensidig utelukkende aktiviteter i en gruppe.
  • Fikset visning av feilmeldinger ved "Kun for inviterte".
  • Fikset en feil ved "Vis antall tilgjengelige produkter" hvis det ikke er produkter i et av feltene.
  • Fikset marg i visning av forsidetekst (/registration).
  • Fikset feil feltstørrelse i databasen for beskrivelse på forsiden (/registration).