Feilmelding ved import fra Excel

Feil ved import kan skyldes at:

• Excel filen er for stor. Dette kan den være selv om det kanskje ikke ser sånn ut. Kopier alle feltene inn i et nytt Excel ark, og prøv på nytt.
  • Feil ved datoformat skyldes at Excel gjør om dato til annet som vi ikke kan hente opp. Sett derfor en fnutt ' foran dato.
  • Deltagere med duplikat på e-post og telefonnummer vil ikke bli hentet inn (dvs. at dette er likt for flere deltagere) Dette kan man trikse ved å sette +1, +2, +3 osv rett foran @ i e-posten. Da ser det ut som unike e-postadresser. Man kan ikke trikse med telefonnummer, så bør derfor unngå å ha det med i importen i dette tilfellet. For import hjelper det ikke om duplikat er tillatt på aktiviteten.
  • Hvis feltnavn / kolonnenavn har punktum i seg, så kan dette hindre at informasjonen fra den kolonnen blir importert. Fjern punktum fra feltet i påmeldingsskjema, og fra Excel.