Deltagerliste API

Dette er et standard API som brukes av vår Checkin-app. Det betyr at deltagerne som listes ut er alle med status Påmeldt eller Bekreftet i den aktiviteten.

Det er mulig å benytte API-et for å hente ut en feed med deltagere på en aktivitet i JSON-format:

URL /api/v1/activities/<id>/participants
Bytt ut <id> med ID til din aktivitet.
Method GET
Autentisering Basic Auth
Samme brukernavn og passord som du bruker for å logge inn i admin. Du kan gjerne opprette en egen bruker som bare skal brukes til API-et.
Respons Array med deltagere i JSON-format.

Felt som hentes ut:

Feltnavn (JSON)
Feltnavn (i admin/backend)
RegistrationPersonStructID Deltager-ID (løpenummer)
RegistrationID Aktivitets-ID (løpenummer)
Active Aktiv (0 eller 1)
FirstName Fornavn
LastName Etternavn
Email E-postadresse
Phone Mobilnummer
CompanyName Firmanavn
Status Status (registered, confirmed)
Paid Betalt-status (NotPaid, Paid, Invoiced, Due, Credited)
Attended Deltatt (0 eller 1)
Passed Bestått (0 eller 1)
Count Antall billetter

Merk:
API-et leverer et sub-sett av feltene som er tilgjengelige på en deltager.

Ønsker du andre felt eller andre endringer, så kan det tilpasses til standard timepris. Ta kontakt med oss!