Hvordan sette opp Stripe

• Opprett en ny bruker / eventuelt logg deg inn.
  • https://stripe.com/no gå deretter til Stripe Dashboard:

• Du kan legge til flere brukere under "Business Settings" > Team.
    Man kan legge til flere brukere i samme team. Dette kan være lurt hvis en person har opprettet Stripe kontoen, men det er en annen person som må aktivere osv.
  • Neste steg her bør være: "Activate your Account". Fyll inn nødvendig informasjon. (trykker du Activate Account før alle nødvendige felt er fylt ut, så kommer det det opp en rød advarsel)
  • Gå inn på "Transfers" i venstremenyen. Her kan du se det som blir overført. Gå på Transfer Settings, fyll inn bankkontonr.
  • Gå videre til API i venstremenyen. Pindena må få tilsendt alle 4 nøklene, send til support@pindena.no. Dette fordi vi først må sette dere i Test modus, slik at dere får testet betalingsløsningen, og så kan vi  sette dere over i Live modus etter at dere har testet.
    Merk: Send oss nøklene som tekst, ikke bilder.
    Merk: Det kan være at du kun ser en nøkkel, og en knapp hvor det står "reveal live key token", da må denne trykkes på slik at du får begge nøklene.
  • Merk: Om du kun ser "test" nøkler, så kan det være du må trykke på "test" helt til venstre i menyen for å se "live" nøkler.
  • Etter man har fullført "Activate your account", kan man velge å se det i Live mode og ikke Test mode. (Merk: vi setter dere ikke over til Live før dere har testet i deres installasjon i Test mode).
  • OBS!! Husk å send oss alle fire nøklene. Om du ikke ser alle fire, så kan det være at du må trykke på "View Test Data" i venstre menyen. Er den oransje, så ser man test data, er den ikke oransje så ser man ekte innbetalinger og live nøkler.
  • Merk: du trenger ikke lage produkter i Stripe, det gjør du kun i Pindena Påmeldingssystem.
  • NB! Husk at Stripe tar transaksjonskostnader, beregn prisen på produktene dine basert på dette.