Personvernregler for bruk av Pindena Checkin APP

Denne artikkelen er for personvernregler for Pindena sin Checkin App, tilgjengelig gratis på GooglePlay og AppStore.

Den baserer seg på tillatelser som appen ønsker å ha tilgang til.

• Kamera
    • "ta bilder og videoer": for å kunne skanne QR-kode.
  • Annet:
    • "kontroller lommelykt": for å ha nok lys for å skanne kodene
    • "full nettverksadgang": appen trenger tilgang til nettverk for å skanne kodene og sende informasjonen videre til påmeldingssystemet.

• Det blir kun samlet inn QR-koden, som da sendes videre til arrangør sin installasjon.
  • Det blir ikke samlet inn annen informasjon enn hva deltager allerede har meldt seg på med.
  • Informasjonen blir behandlet ved at QR-koden skannes slik at arrangør kan sjekke inn deltageren, og vite om de har møtt opp.
  • Ingen informasjon vil bli gitt videre eller solgt til en tredjepart. Det blir værende i Pindena sine installasjoner, på den respektive arrangøren sin egen installasjon.