Versjon 5.2.2

15.03.2018

Nye funksjoner:

• Kan nå velge språk når man oppretter gruppe, evaluering eller mal.
  • Kan nå åpne filhåndteringen fra venstremenyen (Mediabank).
  • Nytt felt, Katalogtekst, for å ha tekst under bildet i katalogvisning.
  • Link til Pindenas kursliste i øverste menylinje i backend.
  • Nytt, forenklet javascript for å inkludere påmeldingssystemet i egen nettside.
  • La til mulighet for SMS-verifisering ved visning av deltagerinformasjon i frontend.

Endringer:

• La inn maksstørrelse på visning av firmalogo i login-bildet.
  • La til Aktivitetsnavn i Note i EHF-ordre.
  • Alle oppsett-sider i backend er flyttet under Oppsett-fanen.

Bugfiks:

• Fikset feil ved sortering i skjemabyggeren for Basic- og Pro-lisenser.
  • Fikset så det er mulig å registrere nye deltagere som Betalt i backend.
  • Fikset feil som gjorde det umulig å endre påmeldingen om man hadde valgt et produkt som er utsolgt.
  • Fikset fargen på linker i advarsler (gult feilmeldingsfelt).
  • Fikset rotete visning av aktivitetslista på små skjermer.
  • Fikset feil i link til spørreundersøkelse med anførselstegn i navnet fra aktivitet i backend.
  • Fikset feil i skjemabygger ved produkt med anførselstegn i navnet.
  • Fikset feil som gjorde at Inviterte ikke kunne melde seg på hvis det var venteliste på aktiviteten.
  • Fikset feil i tilgangssjekk i filhåndterer som førte til at alle avdelinger lagret filer i samme mappe.
  • Fikset feil i ocr-import som gjorde at importen krasjet hvis det kom inn betaling på krediterte fakturaer.
  • Fikset så det lages og sendes EHF-ordre ved Ny faktura i backend.