Versjon 5.3.2

Ny versjon lansert 05.06.2018

Endringer:

• Endret utseende på knappene øverst i backend så det er tydelig at de er knapper.
  • Endret så Til-dato vises i aktivitetslisten i grupper.

Bugfiks:

• Fikset en feil med XSS (Cross-Site Scripting).
  • Slettet filene .htaccess og web.config.
  • Fikset en feil som kunne føre til at informasjon om en annen deltager ble inkludert i påmeldingsbekreftelsen.
  • Fikset feil som gjorde at det var mulig å betale etter at reservasjonen var Utgått og som førte til at betalingen ikke ble registrert i påmeldingssystemet.
  • Fikset feil som gjorde at systemet noen ganger sendte deltageren til betaling selv om totalsummen ble kr 0,-.
  • Fikset feil i eksport når deltager har valgt flere produkter i et felt med avkryssingsbokser.
  • Fikset flere feil som kunne føre til krasj i backend ved ukjent eller slettet ID.
  • Formatmenyen på deltagerutskrift blir nå oversatt til riktig språk.
  • Fikset feil som gjorde at nedtrekksmenyer som hadde komma først i Verdier-feltet ikke ble vist.
  • Fikset feil som gjorde at registrar ikke kunne melde seg på hvis det var avkryssingsboks i skjemaet.
  • Fikset feil som gjorde at man ikke kunne registrere deltagere i backend uten å krysse av for registrar.
  • Fikset så faner i påmeldingsskjemaet alltid kan velges når de er skrudd på (selv om teksten er fjernet i backend).
  • Fikset feil som førte til krasj i frontend hvis det var lagt til Logo/banner uten å velge et bilde.
  • Fikset telling av antall tegn og segmenter i advarselen som kommer før du sender SMS.
  • Fikset feil som gjorde at link til skjema ikke ble med ved utsendelse av e-post med Basic-lisens.
  • Fikset feil som gjorde at det ikke var mulig med passordbeskyttet eksport i aktiviteter som bare er synlige for inviterte.
  • Fikset feil som førte til krasj ved overføring av EHF-ordre hvis mottager-server ikke var tilgjengelig.
  • Fikset så datofelt på deltager lagres og vises likt uansett om den velges i frontend eller backend.
  • Fikset så linken til Innsjekkingssiden under Avansert bruker samme protokoll (http eller https) som resten av løsningen.
  • La til "Ikke valgt" som et mulig valg i produktfelt med felttype Antall når feltet ikke skal være påkrevet.
  • Fikset en feil som gjorde at feltene Organisasjonsnummer og Mva-pliktig ikke ble lagret ved påmelding i frontend.
  • Fikset en feil i fellesskjema som gjorde at man kunne melde seg på aktiviteter for inviterte uten å være invitert.
  • Fikset en feil i fellesskjema som gjorde at man ikke alltid fikk meldt seg på selv om alle felt var fylt ut riktig.