Versjon 5.3.7

Lansert 27.08.2018.

• En av de store nyhetene ved denne nye lanseringen er at nå kan det validere organisasjonsnummer gjennom en tilknytting til Brønnøysundregistrene.
  • Det blir nå lagret hva du har valgt som "antall sider som skal vises".

Nye funksjoner:

• Validering av organisasjonsnummer gjennom Brønnøysundregistrene (les mer her).
  • Valg av antall visninger pr side blir nå husket fra gang til gang.
  • Endre tid for hvor lenge avholdte aktiviteter vises i "Aktiviteter" siden.
  • Mulighet for å sende billett fra "Kommunikasjon > Epost".
  • Linjen med "Påkrevet/Vis" følger med visningsbildet nedover.
  • La til et nytt design som er basert på mobilvisning: Mobile.

Endringer:

• Korrigerte noen språkstrenger.
  • Endret slik at SMS verifiseringsmeldingene blir sendt fra valgt SMS avsendernavn.
  • Økt lengde på hjelpetekstfeltet.
  • Link til "Avansert" om man ikke har aktivert faktura eller billett, men ønsker å inkludere det.
  • Lagt inn stor forbokstav i tid kolonnen ved ulike fra og til dager.
  • Endret utseende i backend på produktverdi på deltager.
  • Flyttet Pindena logo til under innloggingsbildet.
  • Fjernet "Vis med ekstra synlighet" fra spørreundersøkelse.
  • La til SMS-verifiseringskodene i Sendt mappe.
  • Endret til nyeste Pindena logo på innloggingsbilde.
  • La til testene av epostutsendelser i Sendt mappe.
  • Endret størrelse på deltagertabell i en gruppe.
  • Endret størrelsen på kolonner i deltagerliste frontend.
  • Endret størrelse på logo i faktura.
  • Fikset slik at overskrift ikke kan være påkrevet.

Bugfiks:

• Fikset feil som innebar at deltagere kunne melde seg på uten å betale.
  • Fikset feil ved endring av ekstradeltagere.
  • Fikset feil i påmelding av registrar og ekstradeltagere.
  • Fikset feilmelding for inviterte med feil epostadresse i fellesskjema.
  • Fikset feil i oppmøtestatus spørring.
  • Fikset feil i eksport av spørreundersøkelse etter datoslutt.
  • Fikset at faktura-pdf ble lagret som html-fil ved nedlasting i Safari.
  • Fikset visningsfeil i produkter i antallfeltet.
  • Fikset en feil i tilgjengelighetssjekken i varebeholdning.
  • Fikset en feil som tillot å velge "Skjema" som listeformat på "Forsiden".
  • Fikset feil ved at man ikke kunne eksportere deltagerliste i frontend etter avholdt aktivitet.
  • Fikset feil i visning av side når arkfanetittel ble fjernet.
  • Fikset visning av påmeldt kolonnen i aktivitetsoversikten.
  • Fikset at deltagere ikke ble satt til status Påmeldt på nytt uten at det var utført endringer.