Hvordan ta en eksport av deltagerlisten?

For å ta en eksport av deltagerne, så må det naturligvis være deltagere i aktiviteten. Disse ligger under Deltagere > Deltagere.
Huk av i filter for den eller de statusene som skal eksporteres (eventuelt en eller flere utvalgte deltagere). Dersom man huker av i den lille boksen til venstre for den røde "Slett"-knappen, så velger man alle i den filtrerte listen. Først når deltagere er valgt vil den oransje "Eksporter"-knappen bli aktivert slik at man kan velge å eksportere til Excel.