Versjon 5.4.4

10.12.2018

Nye funksjoner:

• Ny kalendervisning for aktiviteter, tilgjengelig både på forsiden og i grupper. Les mer her.
  • Mulighet for kundedefinerte felt på aktiviteter. Les mer her.

Endringer:

• Ny kolonne for "Møtt opp" i deltagerrapporten.

Bugfiks:

• Fikset feil med "Vis aktivitet etter sluttidspunkt" i gruppelister.
  • Endret så brødsmuler ikke blir skrudd automatisk på i Basic-installasjoner.
  • Fikset så systemet ikke viser slettede brukere i oversikt over systemadministratorer.
  • Fikset krasj ved sletting av programlinjer i backend.