Versjon 5.6.4, 5.6.3 og 5.6.2

Versjon 5.6.4

13.02.2019

Bugfiks:

• Fikset feil som gjorde det ikke var mulig å registrere seg på venteliste i fellesskjema.
  • Fikset feil som gjorde at det manglet grafer i utskrift hvis det var veldig mange i en spørreundersøkelse

Versjon 5.6.3

07.02.2019

Endringer:

• Fjernet mulighet for Ekstradeltager i  en spørreundersøkelse.

Bugfiks:

• Fikset feil som gjorde at aktiviteter ikke ble vist på riktige dager i kalendervisning
  • Fikset feil i grafer for spørreundersøkelse

Versjon 5.6.2

05.02.2019

Bugfiks:

• Fikset feil som gjorde at kolonner for ekstradeltagere ikke fulgte med i eksport
  • Fikset feil som gjorde at noen knapper manglet tekst
  • Fikset noen instanser med manglende oversettelser
  • Fikset noen instanser hvor man ikke kunne bruke "avbryt"-knapp
  • Fikset felt som viste feil verdi i deltagereksport
  • Fikset feil som gjorde at alle felter ble vist i skjema
  • Fikset feil i automatisk venteliste
  • Fikset feil som gjorde at systemet forsøkte å sende epost til deltagere uten epost
  • Fikset feil som gjorde at faktura ikke inneholdt riktige produkter