Versjon 1.6

Release notes for versjonene 1.6.0, 1.6.1, 1.6.2, 1.6.3, 1.6.4, 1.6.6, 1.6.8 og 1.6.9.

Versjon 1.6.0

Lansert i løpet av januar 2014.

• Ny url-alias for å få mer beskrivende linker til påmeldingsskjemaet.
  • Nye funksjoner for å håndtere faktura for en (gruppe) deltager(e): Ny faktura, Krediter faktura, Send faktura/kreditnota, Skriv ut faktura/kreditnota
  • Ny liste med fakturaer og kreditnotaer som er knyttet til en deltager. Fungerer bare for fakturaer som er laget med denne og nyere versjoner.
  • Mer info i fakturamalen, bl.a. adresse og kundens ref.
  • Ny knapp for å sende påmeldingsbekreftelse.
  • Ny knapp for å registrere betalinger.
  • La inn visning av pris og fakturastatus for en (gruppe) deltager(e).
  • Endret fra Paypal-betaling til etterfakturering av SMS.
  • Kursbevis.
  • Lagt til mulighet for kurskoordinatorer/registrarer. En kurskoordinator kan melde på en gruppe uten å selv bli meldt på, men er likevel registrert som fakturakontakt++. Kurskoordinator kan også registreres flere ganger på en aktivitet, men maks en gang som deltager.
  • Endret sortering av lister i systemet så de nyeste kommer øverst.
  • Forbedret logging av sendte meldinger.
  • Bedre feilmeldinger generelt
  • Diverse bugfix og forenklinger i brukergrensesnitt

Versjon 1.6.1

Ny status Utgått for kredittkortbetalinger som ikke er gjennomført innen 15 minutter.

• Link til FAQ inne i løsningen.
  • Ny nynorsk språkversjon.
  • Bugfiks og forenkling av urlalias.

Versjon 1.6.2

• Endret så du får valget mellom å endre påmeldingen din eller legge hele gruppen i venteliste når du vil melde på fler enn det er plass til.
  • Fikset så det er mulig å melde seg på når man er på venteliste (hvis det er ledig plass).

Versjon 1.6.3

• Lagt til funksjon for å vis aktivitet bare til inviterte.
  • Endret til mye kortere unik kode pr deltager.
  • Byttet til nyeste versjon av wysiwyg-editor og ny filhåndterer.
  • Kopiert hjelpetekster fra bokmål til nynorsk (ikke oversatt).
  • Fikset feil så vi ikke teller med eller viser betalinger som ikke er fullført (f.eks. kansellerte).

Versjon 1.6.4

• Åpen deltagerliste er nå også tilgjengelig for gruppe.
  • Mulighet for å importere deltagere uten epostadresse eller mobilnummer.
  • Lagre- og Vis-knapper også lagt øverst i admin-sidene.
  • Ny link på deltagerbildet sånn at administrator kan se hvordan skjemaet ser ut for deltageren.

Versjon 1.6.6

• Stikkord på aktiviteter (tags)
  • Globalt søk (med stikkord)
  • Kan gi deltagere lov til å endre sin egen påmelding
  • Checkin-side
  • Ny sekvens på betaling med Paypal, bekreftelsen kommer etter at du har betalt.
  • Ny kolonne med transaksjonsnummer/betalingsreferanse i betalingsrapport.

Versjon 1.6.8

• Ny lisens (og roller): Enterprise
  • Aktivitetsmaler
  • Nye knapper Endre og Vis i aktivitetslista.
  • Lagt inn hjelpe-funksjonen på flere sider.
  • Betalingsstatus vises nå i deltagerrapport.

Versjon 1.6.9

• Mulighet for å tillate duplikater i deltagerlista.
  • Mulighet for å velge e-postadresse som får kopi av alle bekreftelser.
  • Endret så deltagerliste sorteres alfabetisk.
  • Sikkerhetsoppdatering: Aktivert sjekk av databaserettigheter i rammeverket.