Forslag til ark for deltagerutskrift / navnelapper

For å printe ut navnelapper så er det kjekt å benytte seg av selvklebende etikett ark.

Utskrift gjør du fra Deltagere > Utskrift.

Her følger et forslag til hvor man kan kjøpe arkene for utskrift.

Merk: dette er ikke sponset eller tilknyttet bedriftene vi linker til på noen måte, kun et forslag til våre kunder.

Bordkort - 180 x 60 mm: Her kan det anbefales å printe ut på et litt tykkere kvalitetspapir. Utskriften viser 2 bordkort pr side, og det må klippes og brettes slik at det blir et stående bordkort.

Navnlapp - 38,1 x 99,1 mm: (1 a4 ark,7 lapper i hver rad, totalt 14 lapper)

NorEngros, 1400 stk etiketter

Etikettlageret

Avery,

Navnlapp - 67,7 x 99,1 mm: (1 a4 ark, 4 lapper i hver rad, totalt 8 lapper)

Lyreco, merke Herma, resirkulerbart papir, 800 stk, etiketter.

Avery.

Etikettlageret,

Navnlapp - 90 x 50.8 mm Dataline 57126:  (1 a4 ark, 5 lapper i hver rad, totalt 10 lapper)

Døvigen, 250 stk.

Navnlapp - 99,1 x 139 mm: (1 a4 ark, 2 lapper i hver rad, totalt 4 lapper)

Lyreco,

TonerWeb, merket Avery

Kontorgiganten,

NB! Pass på ved utskrift, at det ikke er noen innstillinger på via PDF eller Utskrift på PC. Dette kan være innstillinger som gir marger, endrer størrelse for å passe arket, og lignende, og som dermed ødelegger for størrelsen.

Stikkord: Navnlapper, navnelapper, merkelapper, lapper, etiketter