Hvordan registrere flere deltagere samtidig til Møtt opp eller Bestått?

Man har muligheten til å registrere flere deltagere samtidig som Møtt opp eller Bestått (bulk funksjon).

Gå inn på deltagerlisten. Huk av for enten alle deltagerne i filtrert liste, eller de bestemte deltagerne du skal registrere. Klikk på Endre-knappen og velg Møtt opp eller Bestått.