Hvordan kan jeg legge inn Google Maps?

Med Google Maps kan du legge inn et interaktivt kart på nettstedet.

1. Gå til maps.google.com og finn området du vil vise på kartet. Legg inn eventuelle viktige punkter eller veibeskrivelse.
  2. Finn "Share or embed map", "Del eller bygg inn kartet" eller noe lignende.
  3. Trykk på riktig sted, og velg standardutsnitt og størrelse på kartet.
  4. Kopier hele koden som ligger i tekstfeltet over kartet.
  5. Tilbake i Pindena, gå til feltet der du vil legge inn kartet (for eksempel Kontakt-siden).
  6. Velg Insert > Insert Google maps
  7. Lim inn hele koden her.
  8. Klikk Ok, og lagre.

I backend ser kartet bare ut som en grå boks med en video-logo i midten, men viser du den faktiske siden utad skal kartet vises og dine besøkende kan orientere seg rundt i kartet, zoome inn og ut osv.

Kartet er responsivt, det vil si at det tilpasser seg størrelsen på skjermen til brukeren, enten man bruker mobil, nettbrett eller pc.