PowerOffice Go-integrasjon

Pindena har en komplett integrasjon for å overføre påmeldinger som fakturagrunnlag til PowerOffice Go POGO. Det innebærer at vi kan opprette kunde og ordre etter behov. Vi kan også knytte en påmelding til eksisterende kunde og produkt.

Slik fungerer det

Med en gang det registreres en påmelding som skal generere en faktura, så lages det en ordre i PowerOffice Go. Faktureringen gjør dere automatisk eller manuelt i Go på samme måte som dere vanligvis lager fakturaer. Når kundenes fakturabetalinger kommer inn på bankkonto, vil KID-avstemmingen automatisk avstemme innbetalinger og regnskapet er oppdatert. Alt dette skjer automatisk uten manuell jobb - slik at du kan stole på tallene.

Bli kjent med og definer prosessen

Dere må sammen med økonomiavdelingen bestemme hvordan prosessen skal henge sammen med deres økonomisystem. Vi i Pindena vil gjerne være med og hjelpe dere i denne fasen.

Punktene under forteller noe om hvordan prosessen er lagt opp i Pindena Påmeldingssystem.

• Kundene identifiseres ved organisasjonsnummer for firmakunder og e-postadresse for personkunder.
  • Produkter i påmeldingssystemet kan knyttes til forskjellige eller samme produktnummer i økonomisystemet. Salgskonto kan defineres på produktene i PowerOffice Go sånn at arrangementene automatisk posteres riktig.

Tilkobling

For at Pindena skal koble seg til deres PowerOffice Go-konto må en av deres administratorer legge til Pindena som utvidelse. Dette gjøres via Meny > Innstillinger > Utvidelser > Legg til utvidelse.

Velg Pindena i nedtrekksmenyen, så vil det dukke opp en Klientnøkkel. Denne må du kopiere før du trykker OK. Deretter sender du Klientnøkkelen til oss.

Pindena legger inn deres klientnøkkel i påmeldingssystemet og integrasjonen er klar til bruk.

Test og sett i produksjon

Vi kan hjelpe dere å lage testaktiviteter som dere kan bruke til å teste at alt fungerer som ønsket. Når dere er fornøyd med testresultatene er det bare å slippe til vanlige deltagere.

Fremtidig muligheter

Pindena ønsker å gjøre det mulig å overføre påmeldinger som er forhåndsbetalt med Vipps eller kort for bokføring i PowerOffice Go, men dette er foreløpig ikke implementert.