Hvordan legge inn noe deltagerne kan velge mellom?

Ved å bruke det som kalles PRODUKT i Pindena, så kan man legge til feks treningstimer på en hotellweekend, ulike foredrag til sesjoner i konferanse, ulike lunsjretter, ulike sightseeing aktiviteter for en stor internasjonal konferanse, og lignende. Her er det ikke mange grenser.

Produkt kan i dette tilfelle også kalles for billetter, priser, valg, menyer, tilleggs valg, foredrag, sesjoner, osv.

Likheten er at det er noe du vil legge til i ditt skjema, som du vil at deltagerne skal velge (eller obligatorisk) å velge mellom.

For å legge et slikt produkt inn i ditt skjema, slik at en deltager kan velge det, så gjør man følgende:

For å først opprette ditt produkt så gjør du dette under fanen Produkt i venstre menyen.

Her trykker du på "Nytt produkt".

Skriv inn produktnavn, og eventuelt et prouktalias om du vil ha et kortere navn som deltagerne kan se. Tips: skriv ID til aktiviteten som du skal bruke produktet i selve produktnavnet, så er det enklere for dere å holde oversikt.

Se "Relaterte sider" i bunn: