Hvordan legger jeg inn filmer som ikke er på YouTube?

Filmer som ligger på nett og har en Embed-kode kan vanligvis legges inn på samme måte som YouTube-filmer (se "Hvordan legger jeg inn YouTube-filmer over påmeldingsskjemaet?").

1. Det er også mulig å legge ut en film du har lagret lokalt på din maskin. Maks størrelse på filer for opplastning er 100 MB, og husk at det kan ta tid å laste opp store filmfiler. Vær obs på å ikke ha mellomrom eller rare tegn i filnavnet.
  2. Klikk Insert > Insert media og last opp filmen i Source. Sett ønsket bredde og høyde på filmen i Dimensions, og klikk Ok
  3. Hvis filmen fra før av har en spesifikk størrelse, så vil det komme automatisk i Dimension, og det vil være huket av for "Constrain Proportions". Hvis du ikke vil ha den gitte størrelsen, gjør du slik som setningen over, og endrer til ønsket bredde og høyde.
  4. Husk også å lagre skjemaet.

Obs, det gir best resultat å laste opp video i to ulike format.

1. For best mulig resultat bør du har tilgang til filmen i to ulike filformater, fordi ulike nettlesere støtter ulike formater.
  2. Klikk Insert > Insert media og last opp filmen i ett format i Source og et annet format i Alternative source. Sett ønsket bredde og høyde på filmen i Dimensions, og klikk Ok

Du kan også lime inn embed koden:

1. Kopier koden fra der filmen kommer fra, feks Vimeo.
  2. Trykk på Insert > Insert Google Maps (bruker også til video, men er der kan man legger inn embed koden)