Hva er spørreundersøkelse? Hva bruker jeg det til?

Spørreundersøkelser gjør at du kan samle inn enda mer informasjon fra dine kunder, deltagere på kurs eller annet.

Det er to typer spørreundersøkelse:

1. Undersøkelsene knyttes til eksisterende arrangementer, og det er kun deltagere i arrangementet som kan svare på undersøkelsen.
  2. Selvstendige undersøkelser, altså undersøkelser som ikke er knyttet til andre arrangementer.

Undersøkelsene bygges opp på samme måte som påmeldingsskjemaer, og har separate innstillinger og deltagerlister. For eksempel kan du lage en underveisevaluering for et kurs. Du velger selv nøyaktig når skjemaet skal være tilgjengelig.

Når undersøkelsen er publisert dukker den opp som en egen fane på nettstedet til arrangementet det er tilknyttet, eller som et selvstendig nettsted.

Spørreundersøkelsesmodulen er tilgjengelig for våre Premium og Enterprise-kunder.