Hvordan kan jeg inkludere påmeldingssystemet i min hjemmeside (iframe)?

Dere kan legge inn aktivitetslisten eller spesifikke aktiviteter eller grupper som en iframe på deres nettside.

Med javascript (anbefalt)

Vi anbefaler at dere legger inn følgende to koder på en side eller mal i deres publiseringssystem, hvis det tillater at dere legger inn javascript.

Denne koden plasseres der du ønsker at aktiviteten eller gruppa skal inkluderes på siden:

<div id="pameldingssystem-embed" data-registration-id="" data-width="100%" data-height="1000"></div>

Du kan spesifisere hvilken aktivitet eller gruppe du vil vise ved å skrive id-nummeret i data-registration-id. (ID finner dere i admin i påmeldingssystemet, for hver spesifikk gruppe eller aktivitet). Hvis du vil inkludere hovedaktivitetslista lar du koden være som den er, uten id.

Denne koden bør plasseres så langt ned i html-koden som mulig (helst rett før /body-taggen), men den kan også plasseres sammen med koden over (div-taggen):

<script id="pameldingssystem-script" src="https://---navn---.pameldingssystem.no/embed.js" type="text/javascript"></script>

Bytt ut ---navn--- i koden med deres installasjonsnavn så linken peker til deres versjon av påmeldingssystemet (installasjonsnavn er første ledd i deres link, eks: pindena.pameldingssystem.no, så er "pindena" installasjonsnavnet).
Merk: Hvis dere bruker eget domenenavn, så skal hele domenet inn i koden istedenfor navn.pameldingssystem.no.

Uten javascript:

Hvis du ikke kan bruke javascript kan du legge inn iframe-koden direkte:

<iframe frameborder="0" title="Pindena påmeldingssystem" src="https://---navn---.pameldingssystem.no/registration/---id---" width="100%" height="1500" name="Pindena påmeldingssystem" id="pindenaIframe" style="margin:0px; padding:0px; border:0px;">
</iframe>

Bytt ut ---navn--- med ditt subdomene og ---id--- med id-nummeret til gruppa eller aktiviteten (evt ta bort ---id--- hvis du vil vise hovedaktivitetslista).

Husk at dere kan bytte mellom design, under Oppsett > Design, for å se hvilket som passer best.

NB! Ønsker dere å legge det inn på egen nettside, si ifra til Pindena, vi må legge inn en kodesnutt for at det skal funke best mulig.