Hvordan kan jeg inkludere påmeldingssystemet i min hjemmeside? (iframe)

Vi anbefaler at dere legger inn aktivitetslisten eller spesifikke aktiviteter som en iframe på deres hjemmeside. Dette gjøres ved å legge inn følgende javascript-kode på en side / mal i deres publiseringssystem.

Med javascript:
Vi har laget et eget embed-script som du enkelt inkluderer på din hjemmeside:

<div id="pameldingssystem-embed" data-registration-id="" data-width="100%" data-height="1000"></div>
<script id="pameldingssystem-script" src="https://---navn---.pameldingssystem.no/embed.js?RegistrationID=" type="text/javascript"></script>
  • div-taggen plasseres der du ønsker at aktiviteten eller gruppa skal inkluderes på siden.
    Du kan spesifisere hvilken aktivitet eller gruppe du vil vise ved å skrive id-nummeret i data-registration-id. (ID ser dere i systemet, for hver spesifikk gruppe eller aktivitet)
  • script-taggen bør plasseres så langt ned i html-koden som mulig (helst rett før /body-taggen), men den kan også plasseres sammen med div-taggen.
    Bytt ut ---navn--- i script-linjen med deres installasjonsnavn så linken peker til deres versjon av påmeldingssystemet. (installasjonsnavn er deres link. feks: pindena.pameldingssystem, så er "pindena" installasjonsnavnet) Merk: har dere endret domenenavn, så skal hele det inn i koden istedenfor navn.pameldingssystem.

Uten javascript:
Hvis du ikke kan bruke javascript eller du bare skal inkludere en liste med aktiviteter i en gruppe kan du legge inn iframe-koden direkte:

<iframe frameborder="0" title="Pindena påmeldingssystem" src="https://---navn---.pameldingssystem.no/registration/---id---" width="100%" height="1500" name="Pindena påmeldingssystem" id="pindenaIframe" style="margin:0px; padding:0px; border:0px;">
</iframe>

Bytt ut ---navn--- med ditt subdomene og ---id--- med id-nummeret til gruppa (evt ta bort ---id--- hvis du vil vise hovedaktivitetslista).