Hvordan kan jeg bruke eget domenenavn?

Påmeldingssystemet fungerer like bra om dere vil bruke et eget domene (eller subdomene) som når dere bruker vårt subdomene. Man kan til og med spesifisere egne domener til enkeltaktiviteter.

I alle tilfeller må dere si fra til oss sånn at vi kan forberede systemet på at det brukes et eksternt domene. I tillegg må dere endre DNS-oppsettet for domenet slik at trafikken til domenet blir pekt til vår server. Dette har dere sannsynligvis tilgang til å gjøre selv i web-sidene til deres domeneleverandør.

Oppsettet i DNS må være som følger hvis dere vil bruke et subdomene:

pamelding.domene.no    CNAME    dittnavn.pameldingssystem.no

Hvis dere vil bruke et hoveddomene:

www.domene.no          CNAME    dittnavn.pameldingssystem.no

Da ønsker man gjerne også at toppdomenet skal gå til samme side, det gjøres med en videresending hos deres domeneleverandør. Noen steder er det et eget oppsett for dette, andre steder gjør du det i samme bildet som over:

domene.no              FWD      http://www.domene.no