Hvorfor oppstår det feilsituasjoner etter at løsningen er oppgradert?

I utgangspunktet skal systemet fungere umiddelbart etter at oppgraderingen er gjennomført. Derimot er det ikke uvanlig at en eldre versjon av systemet er mellomlagret lokalt på din maskin. Mellomlagring er en teknikk som brukes av nettlesere som gjør at du kan surfe raskere, fordi nettsteder du har besøkt tidligere er delvis lagret lokalt.

Derfor bør du ved oppgraderinger kontrollere at det faktisk er den nyeste versjonen som vises. Ulike nettlesere håndterer mellomlagring på ulike måter, så mulige løsninger kan være å oppdatere nettsiden, åpne nettleseren på nytt eller slette tidligere mellomlagringer.

Det kan også være lurt å sette seg inn i hvilke endringer som faktisk er innført i den nye versjonen du har fått, og kontrollere at det du opplever som en feil ikke er en endring i systemet. For eksempel kan det hende en knapp du opplever at er forsvunnet, "bare" har endret plassering.

Gå til våre Release notes for å få oversikt: http://faq.pameldingssystem.no/collection/7-release-notes

Hvis feilsituasjonen vedvarer, ta kontakt med oss.

Svarte dette på spørsmålet ditt? Takk for tilbakemeldingen There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss