Versjon 1.5

Versjonslogg for versjonene 1.5, 1.55, 1.56, 1.57 og 1.58.

Versjon 1.5

Den første store oppdateringen etter at Empatix Software AS (nå Pindena AS) ble dannet.

• Responsive skjema og nettsider (mobilvennlig)
  • Integrert hjelpefunksjon (brukerveiledning)
  • Forbedringer i skjema
    • Filtrere på alle inputfelt for administrator
    • Mulighet for å legge inn overskrifter i skjema
    • Multiple avkrysningsbokser
  • Nettsted for grupper og aktiviteter i Premium versjon
    • Program
    • Kontaktskjema
    • Logo per aktivitet
    • Bakgrunn per aktivitet
  • Mulighet for å legge til brukere med begrenset tilgang i admin-grensensitt (Premium versjon)
  • Forbedret håndtering ved påmelding av flere deltagere
    • Mulighet for å sende påmeldingsbekreftelser til ekstradeltagere
    • Enklere å se/administrere gruppepåmeldinger
    • Mulighet for å kopiere informasjon fra deltager 1 til deltager x
  • Betaling
    • Salg av flere produkter til hver aktivitet
    • Mulighet for KID-fakturering
    • Mulighet for fakturareferanse fra kundeskjema til faktura
    • Mulighet for aktivitetsspesifikk fakturatekst
  • Forbedret påmeldingsfrist
  • Forbedret datohåndtering generelt
  • Enklere kopiering av aktiviteter
  • Notatfelt per deltager – for administrator
  • Visning av e-poster i utboks
  • Bedre feilmeldinger generelt
  • Lagt til advarsel hvis du ikke har lagret når du går bort fra en side i admin-grensesnittet
  • Diverse bugfix og forenklinger i brukergrensesnitt

Versjon 1.55

• Ny funksjonalitet
    • Nye funksjoner for å håndtere faktura for en (gruppe) deltager(e): Ny faktura, Krediter faktura, Send faktura/kreditnota, Skriv ut faktura/kreditnota
    • La inn visning av pris og fakturastatus for en (gruppe) deltager(e).
    • La til bildefelt for aktivitet som kan brukes fritt av designer.
  • OCR giro import (betalinger med kid)
    • Endret så den håndterer flere kunder (account, AVTALEID) med en sftp-brukerid.
  • Tekniske endringer
    • La inn mulighet for å sende med fritt antall vedlegg i epostutsendelser (ikke synlig for brukere).
  • Bugfiks
    • Fikset "create database" i installeren
    • Endret deteksjon av tekstfelt i utf8-konvertering. Felt av type "%text" konverteres, ikke bare "text".
    • Reverserte en endring i inline som førte til blanke input-felt når de hadde verdien 0.
    • La til default encoding i htmlentities også i calendar.
    • Endret enkoding til utf-8 i meta tag i filemanager.
    • Fikset mismatch i antall kolonner i head og body i gruppelista i internett1
    • Midlertidig fjernet bruk av standard prisgruppe for firma pga. en feil i databasemodellen.

Versjon 1.56

Ny funksjonalitet

• Lagt til mulighet for å fakturere fra flere firma, maks et pr. aktivitet.
  • Endringer/justeringer
    • Endret sortering i Utboks og Sendt, sorterer nå fallende på ID.
    • Endret standardsortering av deltagerlister på aktiviteter til fallende på ID.
    • Lagt til mulighet for å velge Ingen i betalingsmåte, dermed kan vi slå av betaling på en aktivitet uten å fjerne hovedprodukt.
    • Delt opp status på faktura så den alltid er "I arbeid" før vi sender den, deretter "Sendt".
    • Viser både faktura- og betalingsstatus i personbildet.
    • Fjernet link til edit og vcard fra Personer-listen.
  • Tekniske endringer
    • Lagt til mulighet for å spesifisere standard sorteringskolonne i grid-modulen.
    • Lagt til felt Template for å kunne velge mellom flere design i en installasjon. Ikke implementert.

Versjon 1.57

• Ny funksjonalitet
    • Regner ut og viser deltagerens pris med nåværende valg, totalt fakturert beløp (sum av fakturaer minus sum av kreditnotaer) og totalt betalt beløp (summen av inn- og utbetalinger).
    • La inn knytning fra deltager til faktura og betaling.
    • La inn liste med fakturaer og kreditnotaer som er knyttet til en deltager. Fungerer bare for fakturaer som er laget med denne og nyere versjoner. Fungerer bare for kreditnotaer som krediterer fakturaer som allerede er knyttet mot deltager.
    • La til knapp for å sende påmeldingsbekreftelse.
    • La til knapp for å registrere betalinger, fjernet samtidig muligheten til å oppdatere betalt-status med avkryssingsboksen.
    • La til url-alias for å få mer beskrivende linker til påmeldingsskjemaet.
    • Endret fra Paypal-betaling til etterfakturering av SMS.
    • La inn mulighet for at kurskoordinator kan registreres flere ganger på en aktivitet.
  • Endringer
    • La til en del info i fakturamalen, bl.a. adresse og kundens ref. Gjorde bunnteksten litt mer intelligent sånn at bredden ikke blir større enn den behøver.
    • Endret sortering av påmeldtliste for grupper.
    • Endret sortering og visning i produktlista.
    • Endret sortering og visning i personlista.
    • Endret rollen Demo-bruker til Enbruker (dvs. bruker som kun har tilgang til egne aktiviteter). Eneste praktiske endring er at den får tilgang til å opprette nye aktiviteter.
    • Endret så nye brukere i admin blir knyttet til hovedfirmaet som ansatt.
  • Bugfiks
    • Fikset bug ved opprettelse av faktura for firma nummer to.
    • Fikset feil med at all html-formatering forsvant fra eposter sendt fra Kommunikasjon->E-post.
    • Fjernet dobbel utf8-enkoding fra kalendervedlegg.
    • Endret tegnsett i metatag for filemanager.
  • Tekniske endringer (ikke synlig for brukere)
    • Ny autoloading av moduler i rammeverket.
    • La til parameter class i form3.label.
    • Ny funksjon for å konvertere en tekst til en url-alias.
    • Fjernet enda flere PHP advarsler.

Versjon 1.58

Endret betalingsrapport slik at den bare viser fullførte betalinger.

• Tekniske endringer (ikke synlig for brukere)
    • Lagt til "@" foran alle kall til "HTMLSax3" for å ungå php "notice" og "warnings"
    • Diverse bugfikser