Versjon 2.0

Lansert i midten av desember 2014.

Nye funksjoner:

• Byttet til Stripe som hovedleverandør av betalingsløsninger, se http://stripe.com.Samtidig rettet mange feil ifm kortbetaling og faktura.
  • Mulighet for å begrense antall produkter i tillegg til antall deltakere.

Endringer:

• Lagt inn link til aktivitet og deltager fra Betalingsrapport.
  • Kan endre tekst i "Meld på"-knapp.
  • Endret visning på reserverte felt i skjemabyggeren for å unngå misforståelser.
  • Lagt inn informasjon om at invitasjoner fra systemet er personlige.
  • Endret noen tilganger for Enterprise-brukere.
  • Endret så Faktura ikke er synlig i Pro-løsninger.
  • Endret mottager av epost fra 404-side så den går til eier av løsningen