Versjon 3.0

Lansert januar 2016.

Nye funksjoner:

• Nytt design på backend
  • Deltager får bekreftelse ved endring av påmelding
  • Deltager kan velge å få bekreftelse på sms
  • Egendefinert tekst på Legg til flere-knapp
  • Produktgrupper/-bundles
  • Samle deltagere i eksport når de er meldt på som en gruppe
  • Man kan sette begrensning på antall ekstradeltagere per gruppe
  • Spesifisere navn på e-postavsender, ikke bare e-postadresse

Endringer:

• Ny merverdigavgiftsats f.o.m 1. januar 2016
  • På SMS-utsendelse er link til skjema default avslått
  • Breadcrumbs i Backend viser hvilken side man er inne på
  • Gitt Pro tilgang til aktivitetsmaler
  • Confirm-meldinger er gjort om til modaler
  • Kalendervedlegg i påmeldingsbekreftelse viser alltid status opptatt

Bugfiks:

• Fikset tilgang til å gjøre endringer på firmaadresse
  • Fikset feil med Send senere når man ikke har noen registrerte deltagere
  • Fikset utskrift av deltagerlister og navnelapper
  • Fikset så produkttypene i skjemabyggeren alltid viser riktig underfelt
  • Fikset datovelger for ekstradeltagere
  • Fjernet deltagere i spørreundersøkelse fra deltagerrapport
  • Fikset valg av bilde i mediabank etter Fjern media
  • Fikset visning av "meld på flere"-knapp på aktiviteter som kun er synlig for inviterte