Versjon 4.0

Lansert juni 2016.

Nye funksjoner:

• Lagt inn støtte for å bruke PayEx ved betaling med kredittkort (alternativ til Stripe).

Endringer:

• Administrator kan ikke lenger endre flagget for fulltegnet manuelt.
  • Oppdaterer påmeldingsfrist og fra- og til-dato likt ved "Aktivitet fra mal" som ved "Ny aktivitet".
  • La til logging av feil i betalingsgateway

Bugfiks:

• Fikset enda flere krasj-situasjoner med produktfelt uten produkter.
  • Fikset feil på knappen "Ny aktivitet fra mal" på Avansert-siden til malen.
  • Fikset Kopier-knappen i gruppenes aktivitetsliste.
  • Fikset feil i sjekk på om betalingsgateway er konfigurert.