Hvordan sette inn link i logoen?

For å få tilknyttet en link til din logo, så kan dette generelt gjøres på 3 måter.

1. Aktivitetslogo: Du kan legge til logo inne på hver aktivitet.
    Inne på aktiviteten > Oppsett > Design, er det mulighet for å legge til bilde under Logo/Banner.
    Legg til bildet på vanlig måte, og legg inn ønsket link i URL feltet.
  2. Gruppelogo: På lik måte som 1, gjøres dette for å få logobildet med link på forsiden til gruppen. Gruppe > Oppsett > Design.
    Merk- denne logoen føres ikke videre til aktivitetene selv om de er i gruppen.
  3. Firmalogo: Du kan legge til et logobilde under din avdeling. Trykk på "Min konto" som du finner ved å trykke på tannhjulet på høyresiden.
    Klikk deg inn på din egen avdeling, og legg til bilde under "Enhetens logo eller bilde".
    Etter du har lastet opp bildet, kan du legge inn en valgfri link i feltet for URL.

Ved å legge til logo i både 1/2 og 3, så vil det vises 2 logoer under hverandre.
Hvis det er en aktivitet eller en gruppe, du IKKE ønsker å vise firmalogoen, så kan du velge dette på samme side inne på aktiviteten: Oppsett > Design.
Her er det følgende setning med en avkrysningsboks: "Vis firmalogo". Ved å huke bort denne, (at boksen blir tom), så vil IKKE firmalogo vises på aktiviteten.

Vi anbefaler følgende størrelse på logo: maks 960 pixler (bredde) x 110 pixler (høyde).