Hvordan markere tekst som er på et avvikende språk?

Mange av våre kunder har aktiviteter med tekst på både norsk og engelsk. Språk som avviker fra standardspråket skal spesifiseres i koden, slik at skjermlesere forstår når de skal lese opp teksten på et annet språk.

<span lang=”en”>This is english.</span>

<span lang=”nn”>Dette er nynorsk.</span>

<span lang=”nb”>Dette er bokmål.</span>

For å legge inn disse kodene (husk å erstatte teksten i midten), må du kopiere koden og lime det inn på riktig plass i Tools > Source code. Det kan være krevende å finne riktig sted å lime inn hvis du ikke er vant med å bruke HTML. Ring oss hvis du trenger hjelp.