"Er ikke dette deg?"

Ved invitasjon til en aktivitet, eller om man er inne på en link hvor noen allerede har meldt seg på; så vil det stå en knapp: "Er ikke dette deg? Klikk her" 

  • Denne står på siden slik at deltager har mulighet til å gå ut hvis den kan ha blitt eksempelvis registrert med feil e-postadresse. 
  • Det er for å unngå at noen overskriver på en deltagers informasjon, hvis de faktisk ikke er den personen. 
  • Dette er en ekstra sikkerhet, og kan forhindre at noen "ødelegger" andre sine invitasjoner.  

Den som er "Systemadministrator", kan velge om denne knappen skal vises i bunn, topp, begge eller ikke vises i det hele tatt (ingen) på et skjema. Dette gjøres under Tannhjul > Innstillinger.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss