"Er ikke dette deg?"

Ved invitasjon til en aktivitet, eller om man er inne på en link hvor noen allerede har meldt seg på; så vil det stå en knapp: "Er ikke dette deg? Klikk her"

• Denne står på siden slik at deltager har mulighet til å gå ut hvis den kan ha blitt eksempelvis registrert med feil e-postadresse.
  • Det er for å unngå at noen overskriver på en deltagers informasjon, hvis de faktisk ikke er den personen.
  • Dette er en ekstra sikkerhet, og kan forhindre at noen "ødelegger" andre sine invitasjoner.

Fra versjon 5.7.0, så kan den som er "Systemadministrator", velge om denne knappen skal vises i bunn, topp, begge eller ingen av et skjema.