Hva er forskjellen på spørreundersøkelse og aktivitet?

Spørreundersøkelse

• En spørreundersøkelse gir deg mulighet til å innhente informasjon før, under og etter f.eks et seminar.
  • Det er mulig å spørre om hva deltageren mente om et seminar, hva som var bra og mange lignende spørsmål.
  • Spørreundersøkelsen kan være knyttet til en spesifikk aktivitet.
  • Spørreundersøkelsen kan også stå åpen, og sendes ut vilkårlig for om de har deltatt på en aktivitet eller ikke.
  • Deltagere kan motta invitasjon via e-post eller SMS.
  • Det er også mulig å ha anonyme undersøkelser; uten navn, e-postadresse og telefonnummer.

Aktivitet

• En aktivitet er der hvor deltagerne skal melde på at de ønsker å delta.
  • De vil da bli tilsendt den nødvendige informasjonen som de nylig har fylt ut, på en e-post samt SMS om ønskelig.
  • Det er enkelt å holde oversikt over deltagerne, eksportere lister til Excel, innhente betaling og å sende ut informasjon.
  • I påmeldingsbekreftelse blir det sendt med kalendervedlegg, slik at deltagere kan legge det rett inn i egen kalender.
Hovedforskjellen er dermed:
  • En aktivitet tilsvarer mer informasjon i form av flere sider, påmelding med mulighet for betaling, oversikt i rapporter og mulighet for dialog med deltagere.