Konsulenttjenester

Pindena tilbyr nå konsulenttjenester! 
Det innebærer hjelp som er utenom supportavtalen, og med et spesifikt mål og at dere ønsker mer hjelp og at vi utfører og opprettet.  
Bekreft hvilke av følgende produkter du ønsker ved å kontakte oss på  support@pindena.no  

Priser er eks mva, og vil bli basert på hvor mange timer det tar. 
Dette kan være både tid og kostnadsbesparende om det er en aktivitet som dere kan kopiere og benytte til flere anledninger. 

Ta også kontakt med oss om det er en annen form for konsulenttjeneste innen dette dere ønsker. 

  1. Kontroll av aktivitet / Kvalitetssikring – 1 t pris kr 1.400
    Vi kontrollerer deres aktivitet, og gir våre anbefalinger til dere. Dere vil få tilbake en liste med punkter som vi anbefaler at dere muligens endrer på, og hva som skal til for å gjøre aktiviteten deres så bra som mulig. Vi kan snakkes via e-post eller telefon. Vi tester at produkter, felt, invitasjoner og lignende ser riktig og bra ut.
  2. Opprette enkle aktiviteter – 1 t pris kr 1.400
    Vi hjelper deg med å opprette enkle aktiviteter. Dette innebærer felter for påmeldingsskjema, og ellers basert på hvilken lisens du har. Her kan vi hjelpe deg med bilder, tekst, deltagere, invitasjoner og lignende. Merk: her kan det også lønne seg om dere skal ha mange, ganske like kurs, fordi kopiering av aktiviteter inngår også i dette. 
Svarte dette på spørsmålet ditt? Takk for tilbakemeldingen There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss