Deltageren er allerede meldt på i gruppen?

Hvis det kommer en feilmelding om at: "... er allerede meldt på en annen aktivitet i gruppen: .... og kan derfor ikke meldes på denne aktiviteten" så betyr det at dere har valgt at den spesifikke gruppen skal være "Gjensidig utelukkende". Altså, at deltageren kun kan melde seg på en aktivitet innenfor den gruppen. 


Om dere ønsker å fjerne denne innstillingen, og gi deltagere mulighet til å melde seg på flere aktiviteter innenfor samme gruppe, gjør følgende:

  1. Gå på den aktuelle gruppen
  2. Gå inn via Oppsett, og se under raden for Innstillinger. 
  3. Der står det "Gjensidig utelukkende". Er den huket for (altså det er svart i boksen), så er det stengt for at deltagere kan melde seg på flere aktiviteter i samme gruppe. 
  4. Trykk derfor på boksen igjen, slik at den blir helt hvit. Da kan deltagerne melde seg på flere aktiviteter. 

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss