Hvordan melde på deltagere?

Merk: fra versjon 5.6.0 er status endret fra "Ny" til "Importert".

Du kan selv melde på deltagere i backend.

Backend er når du er inne i systemet, og ikke ser skjemaet slik som en vanlig deltager gjør.

1. Velg den aktuelle aktiviteten
  2. Deltager > Meld på
  3. Her fyller du ut informasjonen som du har ønsket fra påmeldingsskjemaet.
  4. Husk å endre status til Påmeldt, med mindre den skal stå som Ny og få tilsendt invitasjon.
  5. Merk: det sendes ikke påmeldingsbekreftelse automatisk. Send dette ved å scrolle helt nederst på deltageren > Kommunikasjon > Send Påmeldingsbekreftelse.
  6. Merk: er det betaling involvert så må du sende deltageren en invitasjon, slik at de kan betale.

For å importere deltagerne via Excel, se artikkelen "Hvordan importere deltagere?"