Kan deltageren betale et depositum først?

Det er ikke en konkret funksjon som er implementert, men du kan få det til ved å gjøre slik:

• Må ha mulighet å betale med faktura (altså Premium eller Enterprise lisens)
  • Deltageren kan først ha betalt depositum med kort eller faktura.

I Påmeldingsskjemaet så er det flere muligheter for Produktene:

• Depositum kan være hovedproduktet (husk å velge å vise produkt,slik at deltagere vet om det)
  • Kan være hovedprodukt til 0 kr, og Depositum kan stå som en radioknapp, påkrevet. (Merk: hovedprodukt ikke nødvendig etter versjon 5.0)
  • Det må være et eget produkt for restbetalingen, f.eks Kurs, Seminar osv.

Følg disse stegene hvis deltageren har betalt depositum:

1. Finn deltager i deltagerlista, klikk på Endre.
  2. Rull nederst, klikk på Økonomi-fanen.
  3. Klikk på Krediter faktura.
  4. Velg produktet med resten av prisen (restbetalingen), trykk Lagre. (Merk: depositumet må også være valgt nå)
  5. Rull nederst, klikk på Økonomi-fanen.
  6. Klikk på +Ny faktura.
  7. Rull nederst, klikk på Kommunikasjon-fanen.
  8. Send fakturaen til deltageren, enten med "Send faktura 10101" eller med "Send Påmeldingsbekreftelse".