Skjema ser annerledes ut, caching

En av de to vanligste grunnene til å ikke se det nye på skjema, er at du har glemt å lagre. Det er alltid en kjekk regel å ha i bakhodet, at du trykker på lagre etter du fyller noe inn på siden.

Det kan også hende at nettleseren din mellomlagrer skjemaet sånn at du ikke alltid får med endringer når du oppfrisker i nettleseren. Da kan det hjelpe å bruke "hard refresh", dvs. holde Ctrl-knappen nede mens du trykker på F5-knappen eller den runde pilen øverst til venstre i nettleseren (i Windows). På Mac må du holde Command-knappen nede mens du trykker på R.

PC: ctrl+shift+r
MAC: ⌘+⇧+R

Enda en måte å gjøre "hard refresh" på:

1. Trykk på høyretasten på PCmusa, velg "Inspiser".
  2. Velg "Network". Her er det mange avkrysningsbokser, en av de er "Disable cache".
  3. Trykk i boksen slik at den blir hvit, og trykk så på f5 på tastaturet.
  4. Trykk så inni boksen igjen, slik at avkrysningsboksen blir markert, og trykk igjen på f5 på tastaturet.
  5. Nå kan du også krysse bort denne store boksen.
  6. Se nå på nettsiden på nytt.

I noen (sjeldne) tilfeller kan det være at det finnes en proxy-server på nettverket deres som mellomlagrer skjemaet. Da må du ta kontakt med nettverksansvarlig i din organisasjon.