Oversikt over alle aktiviteter

På venstremenyen er det et punkt for "Forside". Denne forsiden gir mulighet for å vise alle grupper og aktiviteter. Denne blir vist på http://dinbedrift.pameldingssystem.no/registration . Dette kan kalles en kursoversikt, eller intranett, hvor alle deres aktiviteter vises.

Det er stor mulighet for å tilpasse denne siden, og det kan man benytte ulike API til. Se kategorien API på vår FAQ side, eller kontakt oss for en egen spesialtilpasning.

På Forsiden er det også flere valg for å tilpasse overskrift, beskrivelse, bilde og lignende.

Om dere ikke ønsker at aktiviteter og grupper skal vises, så kan noen ellerflere av punktene under følges:

1. På Forsiden, kan dere velge å huke bort "Vis aktivitetsliste". Da vil ikke aktivitetene bli vist, men man kan fortsatt skrive i beskrivelsefeltet.
  2. Dere kan velge på de aktuelle gruppene og aktivitetene, at det ikke er huket av for "Vis i aktivitetsliste". Da vil ikke gruppen/aktiviteten bli vist i denne aktivitetslisten.