Oversikt over alle aktiviteter

På venstremenyen er det et punkt for "Forside". Denne forsiden gir mulighet for å vise alle grupper og aktiviteter. Denne blir vist på http://dinbedrift.pameldingssystem.no/registration . Dette kan kalles en kursoversikt, eller intranett, hvor alle deres aktiviteter vises.

Det er stor mulighet for å tilpasse denne siden, og det kan man benytte ulike API til. Se under "For utviklere", eller kontakt oss for en egen spesialtilpasning.

På Forsiden er det også flere valg for å tilpasse overskrift, beskrivelse, bilde og lignende.

Om dere ikke ønsker at aktiviteter og grupper skal vises, så kan noen eller flere av punktene under følges:

1. På Forsiden, kan dere velge å huke bort "Vis aktivitetsliste". Da vil ikke aktivitetene bli vist, men man kan fortsatt skrive i beskrivelsefeltet.
  2. Dere kan velge på de aktuelle gruppene og aktivitetene, at det ikke er huket av for "Vis i aktivitetsliste". Da vil ikke gruppen/aktiviteten bli vist i denne aktivitetslisten.