Påmeldingsfrist

Hvordan fungerer påmeldingsfrist?

Påmeldingsfrist er datoen og klokkeslettet man setter når det ikke er mulig for nye deltagere å melde seg på lenger.

Om man har aktivert en eller begge feltene: "Tillat avmelding" og "Tillat endring" på Oppsett > Avansert, så kan deltagerne gjøre dette, selv etter påmeldingsfristen har gått ut.

Om dere ikke lenger ønsker at de skal kunne melde seg av / endre sin påmelding, huk bort disse to alternativene igjen.

Hvordan vises påmeldingsfrist?

Etter nyeste versjon 5.0 så vises påmeldingsfrist om feltet "Tid" vises.
Det har blitt implementert slik at deltagere kan se hva som er frist for deres påmelding. Man fyller ut Påmeldingsfrist, på samme sted som før:

  1. Oppsett > Grunnleggende

Om påmeldingsfristen har en dato FØR aktiviteten, så vises den.
Om påmeldingsfristen har dato ETTER aktiviteten, så vises den ikke

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss