Hva er antall? Antall billetter?

Antall kan benyttes på flere måter i påmeldingsskjema grunnet at det også eksisterer et reservert felt. 

  • Reservert felt: Ved å være et reservert felt, så kan man bruke det på funksjonen "Billetter". Da kan 1 deltager melde seg på en filmvisning, men skal ha med hele sin familie, så velger antallet 4 på det reserverte feltet for antall, slik at han vil få 4 billetter til filmvisning. 
    Merk: som en arrangør må man her spesifisere om den som melder seg på, skal inkludere seg selv som en av antallet i billettene.

    VIKTIG: Dersom det reserverte "Antall"-feltet er aktivert, kan man ikke aktivere verken dette eller andre felt for ekstradeltagere!

  • Produktfelt: Brukes dersom man ønsker å gjøre det enkelt for kunden å kjøpe flere eksemplarer av samme produkt. Velg et enkeltprodukt fra oversikten over produkter, og skriv inn de ulike antall produkter man vil at kunden skal kunne kjøpe (for eksempel 1,2,3,4) i Verdier-feltet. For eksempel kan man tilby deltagerne å forhåndsbestille et visst antall kinobilletter. Antallet fra dette feltet, vil IKKE vises i antallkolonnen i deltageroversikten.
Svarte dette på spørsmålet ditt? Takk for tilbakemeldingen There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss