Sjekkliste for en enkel Basic aktivitet

Sett opp en aktivitet i Pindena Basic

Dette er en sjekkliste du som kunde hos Pindena Påmeldingssystem kan benytte deg av når du oppretter en aktivitet.

1. Opprett aktiviteten med ønsket tittel, trykk på +Ny aktivitet
  2. Oppsett
    1. Her setter du inn start og slutt dato med tidspunkt, og påmeldingsfrist.
  3. Påmeldingsskjema
    1. Innstillinger. La disse være huket av.
    2. Felt i påmeldingsskjema. Nå må du fylle ut selve skjemaet.
  4. Deltagere
    1. Importer deltagere her og send invitasjon, eller send linken til påmeldingen.
    2. Kan endre status på deltagere.
    3. Kan sende e-post eller SMS, og redigere på innholdet.
    4. Du kan også her slette deltagere.
  5. Kommunikasjon
    1. Utboks - meldinger som venter på å bli sendt
    2. Sendt - meldinger som er sendt