Sjekkliste for en enkel Basic aktivitet

SJEKKLISTE FOR PINDENA PÅMELDINGSSYSTEM - BASIC

Dette er en sjekkliste du som kunde hos Pindena Påmeldingssystem kan benytte deg av når du oppretter en aktivitet.

1. Opprett aktiviteten med ønsket tittel, trykk på +Ny aktivitet
  2. Oppsett
    1. Her setter du inn start og slutt dato med tidspunkt, og påmeldingsfrist.
  3. Påmeldingsskjema
    1. Innstillinger. La disse være huket av.
    2. Felt i påmeldingsskjema. Nå må du fylle ut selve skjemaet.
  4. Deltagere
    1. Importer deltagere her og send invitasjon, eller send linken til påmeldingen.
  5. Kommunikasjon
    1. Kan sende e-post eller SMS, og redigere på innholdet.