Kan jeg sende purring på invitasjon på epost?

Absolutt!

Etter versjon 5.5.0

På både e-post og SMS kan man filtrere deltagere basert på status, samt velge i bulk.

Om en har sendt ut invitasjoner til deltagere, og ønsker å purre på de som fortsatt ikke har svart, så kan man gjøre følgende:

1. Gå inn på den aktuelle aktiviteten, og i deltagerlisten (Deltagere > Deltagere).
  2. Velg å huk av på "Inviterte" i filteret som vises over selve listen over navn. Da har du valgt å vise alle deltagere med status Invitert.
  3. Om du nå vil at ALLE med status Invitert skal motta e-post/SMS, så huker du av i avkrysningsboksen på venstre side, ved siden av knappen "Slett". Det betyr at ALLE i det filteret du nettopp valgte, er valgt. Dette dobbeltsjekket du med å se på tallet som nå vises ved siden av disse knappene. Det er antallet deltagere du nå har valgt.
  4. Så trykker du på knappen Send > og E-post (eller SMS).
  5. Da åpnes et meldingsvindu, hvor du her må legge inn emne og innhold til e-posten du skal sende.
  6. (Merk, denne prosessen med å velge et filter, og så velge deltagere, kan benyttes til mye annet også. Som feks:
    - Velge alle som står som Fakturert, for å sende en e-post om påminnelse på å betale faktura.
    - Velge alle som står som Påmeldt, for å sende e-post for å feks gi informasjon om rombytte før morgendagens konferanse.
    - Og alle lignende scenario.

Fra før versjon 5.5.0
Både på e-post og så SMS kan man filtrere deltagerne basert på status.

Om en har sendt ut invitasjoner til deltagere, og ønsker å purre på de som fortsatt ikke har svart, så kan man gjøre følgende:

1. Gå på den aktuelle aktiviteten, og på Kommunikasjon > Epost.
  2. Der kan dere sende en påminnelsesepost med passende tekst, og velge i filteret mottagere med status "Inviterte".
  3. Scroll nedover, hvor du må skrive inn Emne, Innhold og en lenketekst. Husk å huk av for å inkludere linken.
  4. Da er det kun de med status "Inviterte" som mottar e-posten, og de vil via linken, ha mulighet til å melde seg på eller avslå, slik som vanlig invitasjon. (Dette er grunnet at de allerede har blitt satt som status Invitert, da de ble tilsendt en invitasjon.