Kan jeg sende påminnelse på invitasjon på e-post?

Absolutt!

På både e-post og SMS kan man filtrere deltagere basert på status, samt velge i bulk.

Om en har sendt ut invitasjoner til deltagere, og ønsker å purre på de som fortsatt ikke har svart/sende en vennlig påminnelse, så kan man gjøre følgende:

1. Gå inn på den aktuelle aktiviteten, og i deltagerlisten (Deltagere > Deltagere).
  2. Velg å huk av på "Inviterte" i filteret som vises over selve listen over navn. Da har du valgt å vise alle deltagere med status Invitert.
  3. Om du nå vil at ALLE med status Invitert skal motta e-post/SMS, så huker du av i avkrysningsboksen på venstre side, ved siden av knappen "Slett". Det betyr at ALLE i det filteret du nettopp valgte, er valgt. Dette dobbeltsjekket du med å se på tallet som nå vises ved siden av disse knappene. Det er antallet deltagere du nå har valgt.

4. Så trykker du på knappen Send > og E-post (eller SMS).
  5. Da åpnes et meldingsvindu, hvor du her må legge inn emne og innhold til e-posten du skal sende.
  6. (Merk, denne prosessen med å velge et filter, og så velge deltagere, kan benyttes til mye annet også. Som feks:

- Velge alle som står som Fakturert, for å sende en e-post om påminnelse på å betale faktura.

- Velge alle som står som Påmeldt, for å sende e-post for å feks gi informasjon om rombytte før morgendagens konferanse.

- Og alle lignende scenario.