Versjon 5.1

Versjon 5.1.0

Lansert november 2017.

Nye funksjoner:

• Avhengigheter i skjema.
    Et felt kan vises eller skjules avhengig av deltagerens valg i et annet felt.

Bugfiks:

• Fikset plassering av pris på produkt i radioknapp i backend.
  • Fikset farge på advarselen når registrert (f.eks. Invitert) deltager går til betaling.
  • Fikset så reserverte deltagere som ikke har betalt innen 15 minutter blir endret til Utgått også når det bare er kortbetaling.
  • Fikset feil ved registrering av ekstradeltager i backend (når et produktfelt bare finnes på hoveddeltageren).
  • Fikset så radioknapp vises foran produktnavnet også i Firefox.
  • Fikset så deltageren blir Påmeldt (ikke Reservert) hvis hun ikke velger noen produkter i et skjema med betaling.