Ordreeksport

Her kan man eksportere ordre fra Påmeldingssystemet.

Kan sorteres på følgende:

• Aktivitet: Dersom du skal eksportere ordre fra en bestemt aktivitet velger du den her. Ellers vil systemet eksportere fra alle aktiviteter.

• Periode: Skal du eksportere ordre fra en bestemt periode, for eksempel for en måned, velger du det her.

• Eksportformat: Velg hvilket format ordrene skal eksporteres som. Her er det mulighet for enten XML eller JSON.