Nytt passord / Glemt passord

Det kan alltids være greit å bytte sine passord i ny og ne. Særlig om dere har mottatt passord fra kolleger, eller som nye brukere.

Gjør følgende for å gi deg selv/andre et nytt passord:

1. Logg inn som vanlig i systemet.
  2. Trykk på tannhjulet øverst til høyre, og på "Brukere".
  3. Trykk "Endre" ved navnet til den som skal ha nytt passord.
  4. Trykk på "Passord" øverst i fanen.
  5. Skriv inn det gamle passordet, og det nye passordet (2 ganger).
  6. Husk alltid å lagre.
  7. Nå kan du logge ut, for å teste at det fungerte.
  8. Logg på igjen med nytt passord.
    1. Her er det viktig å passe på at ikke nettleseren kommer automatisk med det gamle passordet, om du har lagret det for denne siden.
    2. Dette vises forskjellig på de ulike nettleserne, men i Chrome og Firefox vises det ved at det er en nøkkel i adresselinjen.