Versjon 5.2

15.02.2018

Nye funksjoner:

• La til mulighet for link til Google Maps i informasjonsboksen i frontend.
  • Kursbevis til ekstradeltagere uten epostadresse
    Man kan nå sende epost til ekstradeltager vha. hoveddeltagerens epostadresse.

Endringer:

• Ny mva-sats fra 1.1.2018, endret fra 10% til 12%.
  • Økt størrelsen på spørsmålstegn-ikonet for hjelpesidene.
  • Endret navn på menyen i mobilvisning fra Navigasjon til Meny.
  • Endret overskriften "Kontaktinformasjon" til "Dine svar" i bekreftelsessiden på spørreundersøkelse.
  • Endret klokkeslett på nye aktiviteter og grupper til kl. 00.00.

Bugfiks:

• Prøver ikke lenger å sende SMS til deltagere uten mobilnummer
  • Fullfører nå batch-utsendelser av SMS selv om det er feil på et mobilnummer.
  • Fikset design av produktfelt på deltager i backend.
  • Fikset visning av dato og tid i informasjonsboks i frontend når arrangementet starter og slutter på samme dag.
  • La til "kl" foran klokkeslett i informasjonsboks i frontend på norsk.
  • Fikset feil i aktivitetslista som gjorde at Basic- og Pro-lisens bare fikk katalogvisning.
  • La til luft mellom knappen "Last ned faktura" og informasjonsboksen i frontend.
  • Fikset feil i sortering av offentlig deltagerliste.
  • Fikset feil som gjorde at det ikke var mulig å svare på spørreundersøkelse knyttet til aktivitet.
  • Fikset feil målside ved lagring av avansert oppsett på maler.
  • Fikset krasj som kunne oppstå dersom det fantes en slettet bruker med samme epostadresse som den du prøvde å logge inn med.
  • Fikset feil som gjorde at det ikke var mulig å bruke Glemt passord.
  • Fikset feil som gjorde at ekstradeltager fikk valgt standardverdi i felt som ikke er i bruk ved lagring i backend.
  • Fikset krasj som oppsto ved "Lagre til mal" når påmeldingsfristen var forskjellig fra starttidspunkt.
  • Fikset feil som gjorde at det ikke var mulig å se sine ekstradeltagere i frontend med mindre man var Påmeldt (f.eks. ved Invitert eller Avmeldt).
  • La til lik ramme rundt ekstradeltagerfelt ved status Invitert som ved alle andre statuser.
  • Sender nå en epost/sms til hver deltager selv om de har samme e-postadresse eller mobilnummer.
  • Alle nye epost og sms vises nå som egne linjer i loggen, slås ikke sammen til en gruppeutsendelse.
  • Fikset feil som gjorde at man kunne melde seg på selv om det er fulltegnet (med venteliste).
  • Fikset tekstfarge på ekstradeltagere i temaet Dark.