Mandrill innlogging, statistikk og tips

• Du må ha en månedlig betalende MailChimp konto for å benytte Mandrill.
  • Logg deg inn i Mandrill via: https://mandrillapp.com/
  • Når du logger inn, vil menyfeltet til venstre se slik ut:
  • Videre forklaring av de ulike punktene i menyen:
  1. Reports. Mulighet for å vise tre ulike rapporter: Demographics, Compare Stats og URL Tracking.
    URL Tracking viser hvilke linker som mottagere av e-post har klikket på.
  2. Outbound. Activity er den første og mest brukte oversikten som vises. Her ser man statistikk over e-postutsendelse, trykk på "Show all options", øverst til høyre, for å se flere filter. Hvilke e-poster som er sendt, bounced, og lignende.
  3. Inbound. Hvis man får e-poster inn. Skrives ikke om hos oss.
  4. Settings. Her setter man opp Mandrill, finner API nøkler og lignende.
  5. Account. Informasjon om deg, statistikk og lignende.