Lag konto hos MailChimp

MailChimp er en epostklient som kan benyttes for å sende e-poster, utenom Pindena. Merk: for å sende via Pindena, må dere først lage konto hos MailChimp, så hos Mandrill, (se egen FAQ).

1. Registrer deg som en bruker på nettsiden https://mailchimp.com/
  2. Fullfør alle stegene for å opprette en bruker og fyll inn nødvendig informasjon om deg og ditt selskap.
  3. Etter fullført registrering, vil du se hovedsiden / Dashboard.
  4. Før du starter med utsendelser, er det lurt å verifisere ditt domene.
  5. Vi anbefaler å legge til MailChimp i DNS. Dette betyr at MailChimp er godkjent av dere, for å få lov til å sende ut e-poster.
    • Trykk via ditt navn øverst til høyre.
    • Klikk på Account -> Settings > Verified domains
    • Her må du trykke på "Verify a domain". Da skriver du inn e-postadressen som du skal sende e-postene fra. Denne e-postadressen vil da få en e-post med link og kode, hvor man godkjenner domenet ved å trykke på linken.
    • Authentication: Så må du selv, eller noen IT ansvarlige i ditt selskap, gå inn i DNS for domenet dere skal bytte for e-post utsendelse. Dette har ikke Pindena noe med, det må dere gjøre selv. Trykk på "View setup instructions", for hvordan dette skal gjøres. Skal du ikke gjøre dette selv, kan det være nyttig å sende skjermbilde av det du ser når du trykker på dette.

Merk: For å sende personlige invitasjoner som fører til Pindena, men sendes via MailChimp, med design derifra, se egen FAQ om "Send invitasjon via MailChimp".