SMS-verifisering

Tilgjengelig for lisens PRO og oppover.

Funksjon for ekstra beskyttelse av sensitive opplysninger.

Feltet ligger under Oppsett > Avansert i aktiviteten:

Aktiviseres dette, vil det sendes en kode per SMS til deltageren når noen går inn på vedkommendes personlige link. Denne koden må benyttes for å kunne åpne skjema.

Merk:

• Dere som kunde (ikke deltager) faktureres 1 kr pr SMS.
  • Etter at deltager har fylt ut sin påmeldingsinformasjon, og trykt Meld på, så vil man kunne se bekreftelsen i ca 2 timer.
  • Hvis man går på linken via en annen nettleser, så vil man få beskjed om å fylle ut koden man da har fått på SMS.
    Eksempel: En deltager melder seg på en aktivitet på jobb, og mottar påmeldingsbekreftelse på e-post. På ettermiddagen når deltageren er hjemme, trykker den på linken i e-posten og åpner påmeldingen for å se mer informasjon. Ved å da trykke på linken så har det blitt sendt en SMS til telefonnummeret, og deltageren må taste inn koden for å se sin påmelding.
  • For deg som administrator, vil det ikke trigges at SMS blir utsendt - når du er logget inn i Pindena. Men har dere Enterprise, og du trykker på deltagerlinken i en aktivitet som ikke er i din egen avdeling, så vil det trigge sms.

Dette har blitt utviklet slik at ingen uvedkommende kan se deltagerens påmeldingsinformasjon. F.eks, hvis dette feltet er påskrudd, og noen sender sin påmeldingsbekreftelse videre til alle ansatte på kontoret, så vil den originale deltageren da få en SMS hver gang noen trykker på denne linken for å se deltageren sin informasjon.