SMS-verifisering

Ny funksjon fra versjon 5.2.2. Tilgjengelig for lisens PRO og oppover. 

NB! Dere faktureres 1 kr pr SMS.

Det er nå mulig med ett ny sikkerhetstiltak via SMS.

Dette feltet ligger på: Aktivitet > Oppsett > Avansert. "  SMS-verifisering (deltager må taste inn SMS-kode for å se sin påmelding)."

Dette betyr:

  • Ved å skru på dette feltet, så må deltagere etter de har fylt ut sin påmeldingsinformasjon, og trykt på Meld på, så vil man se bekreftelsen i ca 2 timer.
  • Hvis man går på linken via en annen nettleser, så vil man få beskjed om å fylle ut koden man da har fått på SMS.
  • For eksempel: en deltager melder seg på en aktivitet på jobb, ser sin påmelding, og får også påmeldingsbekreftelse på e-post. På ettermiddagen når deltageren er hjemme, trykker den på linken i e-posten og åpner påmeldingen for å se mer informasjon. Ved å da trykke på linken så har det blitt sendt en SMS til telefonnummeret, og deltageren må taste inn koden for å se sin påmelding. 
  • MERK: du som administrator, som er logget inn, så vil det ikke trigge at SMS blir utsendt til deltager.
  • MERK: har dere Enterprise, og du trykker på deltagerlinken i en aktivitet som ikke er i din egen avdeling, så vil det trigge sms. 

Dette har blitt utviklet slik at ingen uvedkommende kan se deltagerens påmeldingsinformasjon. Feks, hvis dette feltet er påskrudd, og noen sender sin påmeldingsbekreftelse videre til alle ansatte på kontoret, så vil den originale deltageren da få en SMS hver gang noen trykker på denne linken for å se deltageren sin informasjon.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss